avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Activitate katerina12

Activitate katerina12

1.Daca un proprietar nu doreste,da declaratie pe proprie raspundere si lui nu i se face reabiltare termica,daca a realizat-o din fonduri proprii si are certificat energetic clasa A. Rationamentul dv .este gresit cu ce hotareste asociatia de locatari,astfel asociatia de locatari poate sa hotareasca cu 50% +1 din voturi ca un proprietar nu poate folosi liftul pentru ca este restantier,ceea ce este ilegal.Induceti ideea ca ce hotareste asociatia de locatari este impunitiv.Nu,nu este.
Nu-ti trebuie autorizatie de constructie pentru instalare termopane.Vedeti legea 50/91,art.11
V-ati pacalit.Am fost in aceeasi situatie,au dorit sa-mi schimbe termopanul,dar aveam certificat energetic clasa A.Asa ca au renuntat,pentru ca i-am amenintat cu procesul.Assesmentul dv. este in eroare: juridic; acceptarea de catre asociatia de proprietari nu este punitiva. Pe rationamentul dv.inseamna ca maine un nr. de locatari ,decid ca toata lumea trebuie sa-si vopseasca toate partile comune in rosu...se strang 20 din 100,voteaza 11 da,si gata asta e tot.