avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Activitate marcusb

Activitate marcusb

Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
Buna ziua,

cineva ar dori sa stie daca dupa ce isi da demisia de la firma (dupa 6 luni de lucru) exista vreo posibilitate de a primi indemnizatia pentru cresterea copilului peste 10 luni cand se va naste copilul (inca nu e insarcianata)?

Multumesc anticipat
multam, tocmai asta vrea firma sa raman cu CIM la ei si sa imi fac si pfa. Pana la urma inteleg ca la o analiza profunda totusi se poate...
te-ai referit la consilieri juridici sau la avocati cand ai afirmat chestia cu cod CAEN? As vrea sa stiu, daca binevoiesti, care este condul CAEN, intrat in vigoare de la 1 ian 2008. Multam
din cate stiu avocatii sau statut special prin lege speciala, deci nu putem compara cele doua domenii. Si e bine pusa problema: cine constata starea de incompatibilitate? Eu nu voi fi pfa pe consultanta jurdica, ci pe alte servicii...Oricum, e o chestiune neclarificata legal.
vor factura pentru anumite servicii de consultanta. Taxele la stat se micsoreaza, iar salarizarea creste. Sunt beneficii pentru ambele parti. Pentru mine nu e clar inca daca este incompatibilitate...
firma la care lucrez ma obliga sa imi fac pfa. Raman la ei cu CIM si vor sa-mi fac pfa. Daca e o incompatibilitate de ce juristii din primarie accepta lucrul acesta? Cum pot sa ma autorizeze pe un alt domeniu (general, de servicii) in virtutea diplomei de absolvire a facultatii de drept?
cum interpretezi paragraful din Legea mentionata?
am o nelamurire si va rog sa ma ajutati, anume: profesia de consilier juridic este incompatibila cu PFA-ul? In statutul consilierilor se spune ca este incompatibila cu "profesii autorizate sau salarizate".

Si daca imi fac PFA care sunt implicatiile in caz de incompatibilitate?