cineva ar dori sa stie daca dupa ce isi da demisia de la firma (dupa 6 luni de lucru) exista vreo posibilitate de a primi indemnizatia pentru cresterea copilului peste 10 luni cand se va naste copilul (inca nu e insarcianata)?
te-ai referit la consilieri juridici sau la avocati cand ai afirmat chestia cu cod CAEN? As vrea sa stiu, daca binevoiesti, care este condul CAEN, intrat in vigoare de la 1 ian 2008. Multam
din cate stiu avocatii sau statut special prin lege speciala, deci nu putem compara cele doua domenii. Si e bine pusa problema: cine constata starea de incompatibilitate? Eu nu voi fi pfa pe consultanta jurdica, ci pe alte servicii...Oricum, e o chestiune neclarificata legal.
vor factura pentru anumite servicii de consultanta. Taxele la stat se micsoreaza, iar salarizarea creste. Sunt beneficii pentru ambele parti. Pentru mine nu e clar inca daca este incompatibilitate...
firma la care lucrez ma obliga sa imi fac pfa. Raman la ei cu CIM si vor sa-mi fac pfa. Daca e o incompatibilitate de ce juristii din primarie accepta lucrul acesta? Cum pot sa ma autorizeze pe un alt domeniu (general, de servicii) in virtutea diplomei de absolvire a facultatii de drept?
am o nelamurire si va rog sa ma ajutati, anume: profesia de consilier juridic este incompatibila cu PFA-ul? In statutul consilierilor se spune ca este incompatibila cu "profesii autorizate sau salarizate".
Si daca imi fac PFA care sunt implicatiile in caz de incompatibilitate?