avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Activitate Daniels1991

Activitate Daniels1991

Buna seara,

Am nevoie de un contract incheiat intre o casa de discuri si artist pt. editare (productie) CD , distributie si vanzarea cd-ului ... Ma poate ajuta cineva ? Chiar si contracost daca e ceea ce am nevoie...
Astept raspunsurile dvs,
Bună ziua,

Eu am firma SC Daniel Sână Media Agency SRL-D, însă la spectacolele organizate de mine aș vrea să apar cu un alt nume, nume de brand, în față cum s-ar zice de exemplu Sara Events sau Angel Music Events, iar numele firmei înregistrat la reg. comerțului sa fie doar în contracte și în acte la fisc etc trecut? Este posibil, trebuie sa îl înregistrez undeva? Inafara de OSIM ca marca inregistrata
Răspuns la discuția Școală privată de muzică
Clar ca la Ministerul Educatiei as vrea, e mult mai ok și mai legal... Ce ar fi de făcut ca și proceduri și ce taxe ar trebui achitate?

Adrian Dimitriu a scris:

depinde de autoritatea care doriti sa va recunoasca diplomele. de regula, Ministerul Educatiei.

Bună ziua,

Doresc sa înființez o scoala de muzica particulara pentru pregătire în domeniul cultural (secție de canto, instrument și eventual dans pe parcurs), iar fiecare cursant la finalul abonamentului de 30, 60 sau 90 zile pe care îl aleg as dori sa obțină din partea noastră o diploma recunoscuta, ce autorizații sunt necesare pentru a putea elibera aceste diplome si unde trebuie sa ma autorizez pentru acest lucru?