avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Nume de brand in denumirea firmei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Nume de brand in denumirea firmei

Bună ziua,

Eu am firma SC Daniel Sână Media Agency SRL-D, însă la spectacolele organizate de mine aș vrea să apar cu un alt nume, nume de brand, în față cum s-ar zice de exemplu Sara Events sau Angel Music Events, iar numele firmei înregistrat la reg. comerțului sa fie doar în contracte și în acte la fisc etc trecut? Este posibil, trebuie sa îl înregistrez undeva? Inafara de OSIM ca marca inregistrata
Ultima modificare: Miercuri, 5 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 09:14, 6 August 2020
Trebuie să-l înregistrați la OSIM, ca marcă și, eventual, emblemă.
daca il inregistrati, il puteti introduce si-n capitalul social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil ? stanbogdan23 stanbogdan23 Este posibil ca mai multe societati comerciale cu denumiri diferite si domeni de activitate ce nu au nimic in comun una cu cealalta sa poarte un singur brand ... (vezi toată discuția)
Numele firmei trebuie inclus obligatoriu in emblema acesteia? traian_an traian_an După ce săptămâna trecută am obţinut dovada rezervării firmei, astăzi am fost la ORC (Oficiul Registrului Comerţului) să solicit rezervarea emblemei ... (vezi toată discuția)
Rezervare denumire club si osim oti oti am reusit obtinerea unei rezervari de denumire pt.un nume care ste de fapt format din alaturarea 1.nume propriu asemanator (e diferenta de o litera) cu al ... (vezi toată discuția)