Mama este o persoană cu handicap grav cu asistent personal, eu sunt o persoană cu handicap grav cu asistent personal și am un frate care este angajat și are grijă de mama mea. Eu pot deveni aparținător? El nu vrea să își dea acordul să o trimitem la un centru de bătrâni pentru îngrijire specializată. El vrea ca eu să am grijă de mama mea. Eu fac dializă de 3 ori pe săptămână, am diabet tip doi și am și stimulator cardiac. Eu am nevoie să fiu ajutată aproape permanent. Ce trebuie să fac?
La cererea mea din 11.10.2022 privind acordarea unui loc de parcare pe care l-am avut am primit in data de 02.11.2022 data postei, sa ma prezint pana la data de 28.10.2022 pentru a-mi incheia contract pentru un loc de parcare, intelegand prin aceasta ca sotia nu are dreptul la loc de parcare desi la dosar se gaseste certificat de dizabilitati pana in luna iulie 2023, eu solicitand in data de 02.11.2022 realocarea vechiului loc iar raspunsul primit in data de 22.11.2022 spune ca s-au acordat locuri de parcare "cu prioritate persoanelor cu handicap" (mai putin pentru sotia mea), si intreband ce inseamna aceasta in data de 15.12.2022 nici pana la aceasta data seful serviciului parcari de la DDSP Focsani nu a binevoit sa imi raspunda, deoarece are relatii sus puse, cererea mea fiind primita de la directorul DDSP Focsani si probabil zace prin sertarul domnului sef al serviciului parcari din DDSP Focsani. Multumesc. Va rog sa ma indrumati ce sa fac?
Am sotia cu certificat de dizabilitati gradul 1 cu asistent personal iar fostul director SC P. SA Focsani, actual sef serviciu parcari a facut in asa fel incat pana la aceasta data,prin cunostintele pe care le are sa nu acorde loc de parcare pentru masina personala a sotiei, iar ultima cerere depusa in 15 decembrie 2022 nu am primit raspuns pana la aceasta data. Sa solicit sprijinul unui avocat pentru clarificarea situatiei ? Sotia are dreptul sa fie reprezntata de un avocat? Pana cand pot deschide actiune la contencios administrativ in Focsani?