avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mama este o persoană cu handicap grav cu asistent ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mama este o persoană cu handicap grav cu asistent personal, ...

Mama este o persoană cu handicap grav cu asistent personal, eu sunt o persoană cu handicap grav cu asistent personal și am un frate care este angajat și are grijă de mama mea. Eu pot deveni aparținător? El nu vrea să își dea acordul să o trimitem la un centru de bătrâni pentru îngrijire specializată. El vrea ca eu să am grijă de mama mea. Eu fac dializă de 3 ori pe săptămână, am diabet tip doi și am și stimulator cardiac. Eu am nevoie să fiu ajutată aproape permanent. Ce trebuie să fac?
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2025
Contellecv12, utilizator

Alte discuții în legătură

Ingrijitor de persoane cu dezabilitati adrianady adrianady Buna seara,am si eu o intrebare: o vecina are pe mama ei bolnava ,batrana, nu mai cunoaste persoane,deci are si o boala psihica,..pleaca de acasa foarte des,se ... (vezi toată discuția)
Insotitor personal leonardy44 leonardy44 Buna ziua! pentru o persoana varstnica cu handicap grav care se afla in centru de batrani,poate beneficia de drept de asistent personal? (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru insotitor persoana cu handicap alina1708 alina1708 Buna ziua! Sunt persoana cu handicap grav (fac dializa de trei ori pe saptamana),cu insotitor, conform certificatului de incadrare in grad de handicap. Nu am ... (vezi toată discuția)