avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia pentru insotitor persoana cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia pentru insotitor persoana cu handicap

Buna ziua! Sunt persoana cu handicap grav (fac dializa de trei ori pe saptamana),cu insotitor, conform certificatului de incadrare in grad de handicap. Nu am optat pentru asistent personal ci pentru indemnizatie, dar in momentul in care am devenit persoana cu handicap eram si sunt salariata pana in momentul actual. Intrebarea mea este pot lua indemnizatia pentru insotitor +salariu? Care sunt modalitatile de a beneficia de ea?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie persoane cu handicap gabitza_166 gabitza_166 1. Cf. legii 448/2006 pers. cu handicap beneficiaza de un salariu minim pe economie. De 3 ani nu ni s-a marit aceasta indemnizatie. A ramas la 587 in ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate Bob67 Bob67 Buna ziua ! Am 46 de ani si sunt bolnav de insuficienta renala cronica -stadiu terminal din anul 2012 fiind dependent de dializa de 3 ori pe saptamana . Tot ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine indemnizatia de insotitor? rosica rosica BUNA,VA ROG FITI AMABILI SI SPUNETI MI DACA BUNICUL MEU CARE ARE PARKINSON,SI ESTE OPERAT,FACE PE EL,POATE BENEFICIA DE INSOTITOR?ASTEPT RAS.DACA DA CE ACTE ... (vezi toată discuția)