avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Activitate victorcernau

Activitate victorcernau

Bună ziua.
Locuiesc într-un cartier care are în mijloc o parcare gratuită,
amenajată și marcată cu vopsea albă de către primărie.
Pe o latură, la limita cartierului, în spatele umor case de locuit,sunt în șir de garaje autorizate,
proprietate personală, pentru care se plătește impozit la primărie.
Pentru a ajunge la garaje folosim un drum cu o singură intrare, capătul acestuia este închis.
Sunt persoane din cartier care nu sunt proprietari sau chiriași de garaj dar parchează pe aceast drum,în fața garajelor.
Aleea are o lățime de aproximativ 5 metri.Dacă este mașină parcată,proprietarul nu poate intra în garaj cu mașina.
Au parcat în fața gagajului unui vecin.
Vă rog să î-mi spuneți, dacă această alee care duce numai la garaje este drum public.
Dacă nu este, noi proprietarii de garaje, ce să facem pentru a opri parcare autorurismelor la cei care nu au garaje în proprietate.
Vă mulțumesc.
Bună ziua. A intervenit o defecțiune la centrala termică. Nu am reusit să efectuez această reparație cu firma care a executat verificarea tehnica periodică. Am luat legatura cu altă firma autorizată care a fost de acord cu efectuarea reparației,cu condiția de a achita si contravaloarea unei noi verificări tehnice. Mentionez ca am verificarea tehnica valabilă până în luna noiembrie a anului 2019. Este legală solicitarea de a achita o nouă verificarea tehnica periodică ? Vă mulțumesc.