Ideea este ca eu lucram la o casa de pariuri iar cel caruia i am dat banii face parte din gasca de baieti din acea zona si m-a rugat sa ii dau o anumita suma de bani sa se joace si mi o aduce mai tarziu. Si din acea suma s a ajuns la 14.500 de lei.Eu am incercat sa fac rost de banii astia dar nu am gasit sa ma imprumut asa ca am anuntat managerul,am recunoscut toata fapta si in fata organelor de cercetare .Si pe camere se vede ca i am dat cuiva si nu i am luat eu.Ideea e ca astazi colegilor mei li s a bagat salariu iar mie nu .Si nu am primit nici macar un exemplar din acel angajament de plata.Dansii s au constituit parte civila in declaratia data politistilor de la fata locului.
Nu am semnat nimic in legatura cu salariul.Am scris in angajamentul de plata doar ca eu am provocat o dauna firmei in valoare de X lei si ca voi plati acesti bani pana la data de 30.09.2021
Si nu era nimic mentionat despre salariu.Iar referitor la modul de achitare,nu se mentiona nimic .
O hotarare judecatoreasca nu are cum sa fie pentru ca nu a fost inca un proces.Fapta s a produs duminica trecuta adica pe data de 06.10.2018 iar eu ar trebui sa primesc salariul aferent lunii septembrie.
Buna ziua,in urma cu cateva zile la firma unde lucram am facut greseala sa dau unui client o anumita suma de bani sub forma de imprumut .Am anuntat firma de fapta facuta,a fost chemata politia,s au luat declaratii etc
Am fost dat afara si am semnat un angajament de plata cu managerul. Intrebarea mea este,ei au dreptul sa imi opreasca salariul aferent lunii trecute? Tinand cont ca nu am semnat nimic in legatura cu asta,doar un angajament de plata.