avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate Alex Neacsu

Activitate Alex Neacsu

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Domnul Sobolan aveti o imaginație foarte bogata !
Va multumesc pentru părere , am sa pun in balanta circumstanțele si urmările si am sa iau o decizie pentru ca si eu sunt sigur că ar avea grija sa nu imi ramana nimic ..
Ar trebui să dau ochii cu el odată sa vad cum stau lucrurile , dar nu cred ca as putea sa imi stăpânesc furia fata de el si deasta credeam ca cea mai bună întâlnire a noastră ar fi direct in instanta. Dar analizând mai bine acum situatia sunt cam confuz ..
Va multumesc inca o data
Ce as putea sa vreau după 28 de ani ... Sa plateasca! Prin orice fel , fi ca ajung a fi moștenitor , fi ca va plăti daune ...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ma preocupa sa il fac într-un fel sa plateasca pentru asta

Sobolan de tomberoane a scris:

Nu intelegem ce te preocupa?Sa stabilesti ca e tatal tau?sa afli daca e tatal tau?
Si daca raspunsul va fi pozitiv nu inseamna nimic , rl daca vrea nubti lasa nimic mostenire prinntestament sau nu.

Fi-ti drăguță doamna avocat Ioana Stoica , as vrea sa va intreb , în această situație în care instanța decide ca el este tatăl meu , ce drepturi as avea sau ce așteptări ar trebui să am ?
Va multumesc foarte mult

Ioana Stoica a scris:

Adresati-va instantei de judecata, in vederea stabilirii paternitatii dvs, fiind nascuta in cadrul unei relatii de concubinaj .

In probatiune, solicitati inscrisuri, interogatoriu, martori, precum si expertiza medico-legala, in vederea determinarii filiatiei fata de tata.

In cazul in care paratul refuza sa se prezinta la INML in vederea efectuarii expertizei medico-legale, instanta aprecieaza conduita acestuia drept inceput de dovada impotriva sa.

Paternitatea poate fi stabilita si in lipsa expertizei, in baza altor probatorii, insa acestea trebuie sa fie foarte relevante.

Succes.

În concluzie poate fi obligat de către instanța, pentru ca mi se pare ca un alfel de om trebuie să răspundă în fața justiției
Cu respect va multumesc
Am inteles ca nu poate fi obligat , dar ce va decide instanta in acest caz?
Multumesc

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara
Sa-l chemati in instanta pentru stabilirea paternitatii.
Daca nu recunoaste sau nu accepta testul de paternitate nu aveti cum sa-l obligati.

Buna ziua ! Mama mea a avut o relație cu un bărbat în urma cu 28 de ani din care a rămas însărcinată cu mine , acest "bărbat" nu ma recunoscut la nastere si a părăsit-o pe mama mea .
După o viata foarte complicată am ajuns la 28 de ani sa vreau sa imi fac dreptate , si intrebarea mea este ce posibilitati am in vederea stabilirii paternitati mele .
Va multumesc pentru atentia acordata subiectului