avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Activitate roadrunner_1306

Activitate roadrunner_1306

Răspuns la discuția Donatia apartamentului
Pamantul este ocupat abuziv de vreo 20 de tigani, la ce sa plateasca taxe pt el? Normal ca nu il poate vinde, cine il cumpara cu tigani pe el? Cine risca amenintarile lor sa-i dea afara? Plus, iti trebuie bani calumea si spate gros sa te pui cu ei. Datoriile sunt undeva pana intr-o suta de milioane, iar pamantu face mult mai mult, fiind langa oras.
Oricum, mi s-a raspuns la intrebare, (sau cel putin asa am inteles eu) autoritatile se vor indrepta in primul rand spre proprietatea cu datorii. Ce ma tem eu este sa nu fie si ei la fel de fricosi ca tata si sa lase pamantul in pace si sa se indrepte spre apartament, e mai usor sa dai un batran afara decat 20 de tigani, nu? Dar sper sa nu aiba dreptul!
Nu inteleg ce legatura are coada vacii cu stampila primariei...
Apartamentul nu are nici un fel de datorii. Nici intretinere, nici impozit, nici ce naiba de datorii mai sunt. Dar proprietarul acestui apartament are intr-un sat, pamant (ocupat abuziv de tigani). Acest pamant are datorii gramada. Iar eu nu vreau ca pt acele datorii sa i se ridice apartamentul. De ce nu-i ia pamantul, ca pamantul are datorii? De aceea ma gandeam ca daca trec apartamentul pe numele meu, vor fi obligati sa scoata pamantul la licitatie pt as-i recupera datoriile. Sperand ca m-am facut un pic mai clara, mai astept pareri..
Nu, nu a inceput, dar nici nu vreau sa astept sa inceapa, exact asta vreau sa evit, sa ia apartamentul din cauza impozitului pe pamant si masina. dci, pana la urma, pot sa fac donatia linistita(adica tata catre mine), sau ma zbat degeaba, ca vad ca parerile sunt impartite. Trebuie sa ai totul la zi ca sa faci o tranzactie cu alte proprietati? Sau nu trebuie?
Da, dar taxele si impozitele sunt pentru alte proprietati, pamanturi si masini, apartamentul in discutie este la zi cu toate platile, de ce ar fi nula o tranzactie a ceva ce nu are nici un fel de intarzieri?
Daca tata imi doneaza apartamentul, acesta trece pe numele meu? Odata find pe numele meu, mai poate fi evacuat pentru datorii gen impozit pe pamant sau masina care sunt neplatite si pe numele tatalui?
Trecand apartamentul pe numele meu, il pot salva de la evictiune, din moment ce toate datoriile apartamentului in sine sunt platite?