avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatia apartamentului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatia apartamentului

Daca tata imi doneaza apartamentul, acesta trece pe numele meu? Odata find pe numele meu, mai poate fi evacuat pentru datorii gen impozit pe pamant sau masina care sunt neplatite si pe numele tatalui?
Trecand apartamentul pe numele meu, il pot salva de la evictiune, din moment ce toate datoriile apartamentului in sine sunt platite?
Cel mai recent răspuns: roadrunner_1306 , utilizator 12:01, 30 Ianuarie 2008
Conf. cod fiscal este nula orice tranzactie incheiata, fara a fi achitate taxele si impozitele legale:((:((:((:((
Da, dar taxele si impozitele sunt pentru alte proprietati, pamanturi si masini, apartamentul in discutie este la zi cu toate platile, de ce ar fi nula o tranzactie a ceva ce nu are nici un fel de intarzieri?
bun ...deci nu executa apartamentul ...dar in instanta se poate dovedi ca a fakut donatia doar pentru a nu plati cu el ....si in final ....sa zici ca ii face poprire pe salariu / pensie...plateste toata viata...si mai mostenesti si tu datorii ...urata treaba :(
heii CCCColegiii Tranzactia e nula :((:((:((:((
Mie nu mi se pare nula.

Alte discuții în legătură

Acte necesare vanzare autovehicul persoana juridica catre persoana fizica RonertN RonertN Buna, as avea o rugaminte, daca poate cineva sa-mi spuna ce fel de acte am nevoie ca pesoana juridica sa vand un autovehicul proprietatea firmei, catre o ... (vezi toată discuția)
Interpretare art.113 di codul de procedura fiscala -eliberarea certificat fiscal dany09 dany09 Daca am inregistrat pe rolul de la Serviciul Impozite si taxe locale 3 apartamente si o masina si vreau sa vand un apartament in luna martie 2015: sunt ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal anaf si/sau factura WStefan WStefan Este o firma care are o masina de vanzare. Conform celor spuse, persoana de la firma cu care am vorbit, masina a fost cumparata de noua, in Germania, in ... (vezi toată discuția)