Am inteles o parte din situatie.
Daca as putea dovedi ca el s-a bagat pe banda 1 fara sa semnalizeze banuiesc ca as fi disculpat, pentru ca asta ar rezulta ca m-am asigurat suficient, nu aveam de unde sa ghicesc ca el va face dreapta din coloana cealalta daca nu da semnal, nu?
Legat de reducerea suspendarii nu am inteles... nu pot solicita asta oricum pentru ca au fost pagube materiale, sau nu o sa mai pot daca o sa fac contestatie....
Aseara, in jurul orei 21 mi s-a suspendat permisul de conducere pentru doua luni pentru tamponare usoare, prin neacrodare de prioritate, sustine cealata parte si politia pe raza careia s-a produs (Pitesti), directia Buc-Pitesti, inainte de trecerea pietoni Vama, vis a vis de benzinaria Mol, am tras pe dreapta ca sa coboare un pasager, apoi am dat semnal, m-am asigurat si dupa aproximativ 1 minut, fiind coloana, m-am incadrat pe banda 1 cand am gasit loc penru a intra pe banda.
Declaratia mea pe care o sustin vehement este ca am acordat prioritate pentru , cel care a venit din spate a schimbat banda 2 cu banda 1, iesind din coloana fara sa se asigure si m-a lovit.
Declaratia mea pe care o sustin vehement este ca am acordat prioritate pentru cei de pe banda mea, cel care a venit din spate a schimbat banda fara sa se asigure si m-a lovit.
Vreau sa depun contestatie si o sa am nevoie probabil de un avocat in Pitesti.
Deci el, care schimba banda 2 cu 1 nu trebuie sa acorde prioritate celor de pe banda 1, in speta eu, care tocmai intrasem?
Nu pica si sub incidenta prioritatii de dreapta, eu fiind pe banda din dreapta lui, banda care este mai lenta?