avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Activitate dianaeu

Activitate dianaeu

am si eu o intrebare referitoare la numarul de zile de concediu de odihna :din cate stiu eu in codul Muncii este specificat ca unitatea este obligata sa acorde minim 15 zile calendaristice legate din totalul zilelor de concediul de odihna.Este obligatoriu ca eu sa-mi iau aceste 15 zile in bloc chiar daca nu am nevoie?Sau imi pot lua cate zile doresc in blocuri diferite (3, 5 ,2,6,...etc pana cand epuizez numarul total de zile de CO).Obligatia referitoare la cele 15 zile se refera doar la unitate, sau si noi ca angajati suntem obligati sa comasam aceste zile?Multumesc frumos!
as vrea sa stiu care este legea/normele care prevad suprafata minima care tb alocata spatiilor sociale in functie de nr de muncitori??
care sunt acestea??
care ar fi conditiile de igiena care tb respectate intr-o firma ce are 6000 muncitori??ma refer aici la dimensiunile minime si la nr de cantine/grupuri sanitare ce ar tb sa existe intr-o cladire unde lucreaza un numar atat de mare de muncitori?
exista norme care sa prevada cate grupuri sanitare tb sa existe in spatiile administrative sau de productie in functie de nr de muncitori??
as vrea sa stiu cate toalete tb sa revina la un anumit nr de muncitori??