avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Activitate adam domnica

Activitate adam domnica

MUltumesc frumos !
Buna ziua ! Sunt functionar public (inspector) la o primarie. Am 61 de ani si 38 de ani vechime in munca), sunt femeie si in septembrie 2021 as indeplini canditiile de pensionare. Din cate am aflat as avea dreptul sa lucrez in continuarie. Intrebarile mele sunt: 1. Cu cat timp inainte de implinirea conditiilor de pensionare se depune cererea de mentinere in activitate (30 sau 60 zile) ? 2. Pot fi refuzata de conducatorul institutiei ? 3. Pana la ce varsta pot sa-mi continui activitatea (63 sa 65 de ani) ? 4. Exista un formular special pentru cerere ? Va multumesc anticipat !
Răspuns la discuția cont inactiv la banca..
eu mai am cardul de salarii la aceasta banca si nimic altceva. Intradevar 5 ani de zile nu am primit nimic nici notificare nici extras nici SMS sau email. Va multumesc din suflet pentru raspuns !
Buna ziua ! Cu ocazia unui transfer de imprumut ipotecar in data de 04.08.2015 a trebuit sa deschid un cont in valuta la Unicredit Bank (de care a si uitat) pentru a plati o difereta de 4,47 euro. Nu am mai facut nicio operatie/tranzactie in acel cont 5 ani. Pe data de 05.08.2020 am primit un SMS de la banca ca le datorez cateva zeci de euro pentru acest cont deschis. Va rog sa imi spuneti daca trebuie sa platesc acesti bani sau nu. Din cate am mai citit pe net un cont inactiv ar fi trebuit inchis de banca sau macar sa primesc vreo notificare, ceea ce nu s-a intamplat 5 ani de zile. Va multumesc anticipat !