avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Activitate utilizatorpfa

Activitate utilizatorpfa

Buna ziua,
Sunt un PFA consilier de dezvoltare personala și care își vinde cursurile, workshopurile pe internet
Conform modificărilor codurilor Caen din 2025, mă puteți îndruma cu noile coduri Caen rev 3 corespondente?
Mulțumesc mult
Am un Pfa cu codurile CAEN 8551 si 8552 si am citit ca face parte din profesiile libere ptr care nu este necesar sa detii casa de marcat si ca in acest caz pot folosi chitantele pentru serviciile prestate persoanelor fizice.
Este adevarat?Este suficient si legal un chitantier cu chitante in 2 exemplare si Registrul de incasari si plati fara casa de marcat?

Sunt inregistrat ca PFA din luna aceasta, am venituri lunare mici, sub minimul pe ecomomie si doresc sa ma asigur ca indeplinesc conditiile ptr a primi indemnizatie pentru crestere copil. (in viitor)
Voi primi indemnizatie daca am un venit lunar mic, ptr care nu platesc impozit, dar platesc lunar taxele la sanatate la valoarea min pe economie?
Sau este neaparat necesar ca veniturile sa fie cel putin la valoarea salariului minim pe economie?(tinand cont ca legea spune sa ai continuitate de 12 venituri impozabile)
Multumesc mult,