avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa marcat si chitante
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa marcat si chitante

Am un Pfa cu codurile CAEN 8551 si 8552 si am citit ca face parte din profesiile libere ptr care nu este necesar sa detii casa de marcat si ca in acest caz pot folosi chitantele pentru serviciile prestate persoanelor fizice.
Este adevarat?Este suficient si legal un chitantier cu chitante in 2 exemplare si Registrul de incasari si plati fara casa de marcat?

Ultima modificare: Marți, 5 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:21, 5 Februarie 2019
Daca aveti pfa-ul inregisrat la registrul comertului va trebuie casa de marcat. Profesiile liberale se inregistreaza doar la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat pfa radutioana radutioana Buna ziua. Sunt inregistrata ca PFA si ma ocup cu predarea cursurilor de dans la gradinite si scoli si o data pe an aceste cursuri sunt materializate in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare pfa la anaf Ram_ Ram_ Buna ziua! Tocmai ce am inregistrat un PFA la ONRC. Cand am ridicat documentele, doamna mi-a spus ca acum trebuie sa merg la \"Finante\", sa ma inregistrez ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa sau ii kansara kansara Am gasit pe acest forum o lista cu actele necesare ptr a infiinta un PFA sau II, ma intreb daca ma poate ajuta cineva cu niste nelamuriri suplimentare - se ... (vezi toată discuția)