avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Activitate Albertgabriel

Activitate Albertgabriel

Buna ziua am o intrebare avem un titlu in comun iar la.primarie sunt trecut pe rol.cu partea mea de 4200 metri de pe titlu si detin adeverinta eliberata de primarie cu 4200 metri acum.am.aflat ca mai am pe rol doar 900 metri iar ceinde la.primarie au spus ca nu ma afecteaza ca este declarativ e posibil?
Răspuns la discuția Renuntare la mostenire
Da e ok
Buna ziua. Tatal meu detine un titlu de proprietate in comun cu suprafata de 25000 de metri reconstituire dupa tatal lui. Pe titlu sunt trecuti doi frati vitregi din prima casatorie si alti doi din a doua casatorie care face parte si el si mama lui, deci pe titlu sunt trecuti patru copii si mama lui tata care a decedat in 2009. Tata a inceput actele de mostenire dupa mama lui in 2010. A scos anexa 24 si mi-a facut o procura in care specifica sa ma ocup de actele de mostenire si ca accepta mostenirea de la mama lui, dar s-a oprit din lipsa de bani si o sora de-a lui nu a vrut sa se dezbata mostenirea. In anul 2012 frati vitregi au mers la notariat si i-au dat o procura in care sa poata sa vanda o parte din terenul ce-l detinea. La acelasi notar in 2017 am intrat in posesia unei declaratii de renuntare la mostenire dupa mama lui, declaratie care nu a semnat-o. El a facut plangere la parchet, dar au spus ca s-a prescris fapta. Ce pot face sa anulez acea renuntare, care dupa i s-a facut certificat de mostenitor.