avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Activitate rafaelradu

Activitate rafaelradu

Tirsanott...cred ca nu ai citit bine ce am scris...dupa tine toata lumea da tepe...daca nu si a platit omu doua luni o rata ....gata e tepar ....stai linistit ca nu e primul credit care l am facut si nici ultimul ...am incheiat cu cei de la eos o intelegere de plata a datoriei si tin sa te anunt ca desi "rata "este mare fac fata..pt ca nu s tepar si nu fug ca alti de datorii...referitor la datul in judecata pe cineva pt ca si a facut meseria ...o poti face...conteaza si felul in care a facut o..dupa ce ai scris tu pe forum ...cred ca esti o persoana care daca ar fii fost in situatia mea te ai fi pierdut cu firea de la prima convorbire telefonica cu ei...avand in vedere ca au amenintat cu puscaria si au vorbit vulgar ...sperand ca nu am "vorbit"pt tine ca bulgarul din reclama de la ford..iti urez sanatate si succes cu postatul pe forum..;)
:)...salut....sa deviat de la subiectul forumului...eos ksi ramane o problema majora pt toti care au fost contactati de ei...nesimtirea lor este imensa si depaseste orice limite ..avand in vedere ca "am jucat ca ei"dupa ce voi termina datoria de achitat voi avea nevoie de un avocat bun pentru ai da in judecata pt.felul in care trateaza datornici...incepand de la amenintari si tipete la telefon pana la mesajele stresante de zi cu zi....avand in vedere ultima iesire a doamnei consultant de la eos ksi incep sa cred ca locul celor de acolo este langa tipul din reclama de la altex...cea cu halatul...