Pentru deschiderea unui SRLcare va avea sediul social intr-un apartament de bloc este in regula daca inchei un contract de comodat cu proprietarul apartamentului?
De asemenea, am nevoie si acordul vecinilor/asociatiei de proprietari?
Si daca mai exista alte documente de care am nevoie pentru a putea face dovada sediului social, va rog sa imi spuneti care sunt acelea.
Multumesc!
Buna ziua. Pentru o hotarare AGA de dizolvare si lichidare simultanta si voluntara SRL cu 2 asociati, fara lichidator, am nevoie de Word counter pt ONRC? De asemenea, De asemenea, pe langa datele de identificare ale asociatilor si cele referitoare la cota detinuta din capitalul social, este in regula daca adaug:
Art. 1. Dizolvarea Societăţii sus-menţionate, precum şi lichidarea sa simultană, în temeiul art. 227 alin. (1) lit. d) si a art. 235 din Legea Societăţilor Comerciale nr. 31/1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, fara numire de lichidator.
Art. 2. Societatea nu detine niciun fel de pasive sau active si, avand in vedere acestea, s-a decis dizolvarea si lichidarea simultana a acesteia.
Multumesc!
As dori si eu nevoie de un model de contract de prestari servicii ce va fi incheiat intre DPO (sursa externa) si operatorul. De asemenea, m-ar interesa pe ce clauze ar trebui sa pun accentul in momentul in care redactez contractul.