avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social SRL

Pentru deschiderea unui SRLcare va avea sediul social intr-un apartament de bloc este in regula daca inchei un contract de comodat cu proprietarul apartamentului?
De asemenea, am nevoie si acordul vecinilor/asociatiei de proprietari?
Si daca mai exista alte documente de care am nevoie pentru a putea face dovada sediului social, va rog sa imi spuneti care sunt acelea.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 12:46, 28 Noiembrie 2018
Veti avea nevoie de un contract de comodat incheiat cu proprietarul bunului imo.
Restul depinde de natura activitatii firmei, de inconvenientele pe care le veti creea in condominiu, etc...!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat sediu firma hpuiu hpuiu Buna ziua, Am un SRL al carui sediu a expirat, cum nu mai am posibilitatea de a prelungi sediul la fosta adresa, as dori sa mut sediul firmei in ... (vezi toată discuția)
Contract separat cu firma de salubrizare costinelrusu costinelrusu La parterul blocului s-a infiintat o firma . Toate bune si frumoase a platit toate datoriile pana acum 1 an de zile cand nu mai vrea sa plateasca gunoiul la ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat adno adno buna ziua !pentru a infiinta o firma - domeniul salon de coafura-frizerie ,nu detin spatiul ,urmeaza sa inchiriez un spatiu: pot incheia un contract de ... (vezi toată discuția)