avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Activitate flavy

Activitate flavy

Răspuns la discuția admitere inm 2010
stie cineva daca te lasa sa iti scrii in timpul examenului raspunsurile pe care le-ai dat pe o foita, pentru ca mai apoi sa o consulti cu lista raspunsurilor corecte care din cate am inteles se afiseaza dupa examen la afisier? sau trebuie sa astepti rezultate pana pe 1 sept?
asa stiu si eu. dreptul de concesiune spre deosebire de cel de administrare nu este opozabil concedentului
foarte bun site-ul. daca ar indexa mai multe grile.......
gasesti dezbaterea admiterii inm 2010 la adresa www.avocatnet.ro/content/for...
Nu trebuie sa mergi la buc. Acelasi lucru am patit si eu si am facut o cerere la csm recomandata si mi-au trimis prin posta tot recomandat toate actele depuse la dosarul de inscriere. Parca dupa vreo 2 sapt dar acum e relativ.....
pentru a vedea subiectele de anu asta si baremele intrati pe [ link extern ]
din ce am inteles nu o sa intre in vigoare noile coduri...........ministrul justitiei a declarat ca e necesar 1,5-2 ani pentru a intra in vigoare. problema e la penal pentru ca, codul adoptat in 2004 a tot fost amant pana in septembrie anul acesta. daca intra in vigoare e destul de nasol pentru ca e modificat bine...
puteti sa imi spuneti si mie va rog daca cei care sufera de daltonism pot exercita fctia de magistrat