avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Activitate Amalexco

Activitate Amalexco

Buna seara. Poate fac eu o confuzie, si m-am uitat pe undeva, unde cineva nedocumentat, batea campii, si am ajuns sa fac confuzii.. Ce-mi aduc aminte e ca se stipula, ca se pierde calitatea de membru al asociatiei, si de aici am prezumat ca, pierzandu-se aceasta calitate. nu ai cum sa mai fii in C.E.
Multumesc
Asa este. In plus, ca sa sa nu o lungesc, o schimbare de domicilu in alta parte, nu ar fi rau venita. Asta intrucat, automat duce la pierderea calitatii de mambru al Asociatiei de proprietari, si implicit din C.E, lasandu-i sa-si bata capul. Multumesc de raspuns
Este ce am presupus/inteles. Citind si recitind legea in cauza, si comparand, cu discutiile pe forum, am avut un moment de deruta, vazand ca cineva spunea de vicepresedinte, ca presedinte interimar, si ma gandeam ca ceva mi-o fi scapat. Va multumesc pentru raspuns.
Buna ziua. Eu, in calitate de presedinte al unei asociatii de proprietari vreau sa demisionez. Uitandu-ma in lege, nu am un termen anume, si nu se intelege, ce va face comitetul executiv, adica daca si acesta este demis de drept, sau ramane in functie? Se spune ca "in caz de încetare a mandatului preşedintelui înainte de termen, comitetul executiv convoacă, în termen de 5 zile de la încetarea mandatului, o adunare generală pentru alegerea unui nou preşedinte" In plus de asta mai exista o conditionare. "În cazul demisiei unui membru al comitetului executiv al asociaţiei de proprietari, membrul demisionar îşi exercită toate atribuţiile şi răspunderile până la data alegerii unui nou membru al comitetului executiv în locul acestuia". Adica, nu pot demisiona, pana cand nu este ales un alt presedinte?