avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Activitate Dany_SSM

Activitate Dany_SSM

Buna ziua,

Va multumesc pentru recomandari, vom tine cont de acestea in formulare si le vom transmite in scris.

O zi frumoasa va doresc.
Buna ziua, riscul maternal exista, certificatele au fost eliberate corect, colegele chiar au ceva probleme, insa voiam sa stiu care este raspunderea angajatorului daca se intimpla ceva in acel interval orar.
Le-am trimis o informare prin care sunt rugate sa isi respecte programul, de aseemenea am discutat cu sefii de departamente sa monitorizeze programul acestora si sa le indemne sa isi incheie programul atunci cand acesta se termina.

Va multumesc pentru parere.
Buna ziua, probabil sa fie acoperite (starea lor de sanatate nu est epusa la indoiala, colegele sunt de incredere) insa la nivel de companie ne-am pus aceasta intrebare: daca se intampla ceva, cine raspunde?

Cornel Vasile a scris:

Daca tot sta 8 ore, de ce a mai solicitat reducerea timpului de munca ? .... Stiti ca, perioada de 2 ore in plus este considerata munca nedeclarata ..

# Ionut Ion
Activam in domeniu financiar, colegele au activitate de birou.
Buna ziua, va multumesc pentru raspuns. Aceste concluzii am tras si eu studiind legea, avem 2 colege in aceasta situatie, stau peste cele 6 ore benevol din motive puerile as spune eu: ca se plictisesc acasa sau ca mai au cate ceva de facut, a se nota ca nici un manager nu le-a solicitat sa ramana peste programul redus, ci dimpotriva.
De aceea v-am solicitat un punct de vedere.
Buna ziua dle. Ionut,
motivul invocat este ca se plictiseste acasa, conducatorul locului de munca nu i-a solicitat sa ramana peste cele 6 ore.
Pontajul se face electronic pe baza de cartela dar va fi pontata 8 ore.
Buna ziua, daca o angajata a depus un document medical prin care solicita reducerea programului la 6 ore din considerente medicale pentru ca sarcina prezinta risc, dar in anumite zile aceasta sta 8 ore (fara a fi obligata), ce riscuri pot aparea in cazul unui control, a unui accident de munca sau traseu pentru angajator?
Va multumesc.