mai precizez ca masina a fost luata pe leasing si firma de leasing a dat masina furata,acum masina a fost restituita acelei firme dar este inmatriculata pe numele meu
buna ziua,am o problema,am cumparat o masina sh pe care am inmatriculat-o anul acesta in primavara,si acum am vrut sa mergem in vacanta si la un control la trecerea de frontiera masina aparea data furata prin interpol si ne-a fost retinuta. precizez ca masina a fost cumparata de la un intermediar care s-a prezentat drept verisorul proprietarei,am facut un cvc la care a semnat el ,totul in timp ce vorbeam cu proprietara masinii ,aceasta ne-a trimis si o copie de buletin tot prin asa zisul var,am platit masina.eu avand si doi martori care erau cu mine in tot acest timp,am fost acasa la intermediar,si ne-a asigurat ca totul este in regula. acum intreb cum as putea sa mai recuperez paguba,sau daca eu risc ceva in toata aceasta afacere inafara sa raman pagubas. banii ii pot dovedi deoarece i-am luat printr-un credit de la o banca .multumesc
si eu ma aflu intr-o situatie oarecum similara numai ca masina mi-a fost confiscata la granita pe baza ca este data ca si auto furat. masina inmatriculata pe numele meu si data furata de 1 luna numai de o firma de leasing. am vre-o sansa sa acopere casco dauna?