avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce as putea sa fac
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce as putea sa fac

buna ziua,am o problema,am cumparat o masina sh pe care am inmatriculat-o anul acesta in primavara,si acum am vrut sa mergem in vacanta si la un control la trecerea de frontiera masina aparea data furata prin interpol si ne-a fost retinuta. precizez ca masina a fost cumparata de la un intermediar care s-a prezentat drept verisorul proprietarei,am facut un cvc la care a semnat el ,totul in timp ce vorbeam cu proprietara masinii ,aceasta ne-a trimis si o copie de buletin tot prin asa zisul var,am platit masina.eu avand si doi martori care erau cu mine in tot acest timp,am fost acasa la intermediar,si ne-a asigurat ca totul este in regula. acum intreb cum as putea sa mai recuperez paguba,sau daca eu risc ceva in toata aceasta afacere inafara sa raman pagubas. banii ii pot dovedi deoarece i-am luat printr-un credit de la o banca .multumesc
Cel mai recent răspuns: firemanb , utilizator 14:33, 27 Octombrie 2018
mai precizez ca masina a fost luata pe leasing si firma de leasing a dat masina furata,acum masina a fost restituita acelei firme dar este inmatriculata pe numele meu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mașină furată din italia în 2009, reținută de poliția de frontieră din republica moldova în 2018. care sunt șansele să îmi recuperez paguba de la fostul proprietar? loakvo loakvo Buna ziua, In 2011 am achizitionat un autoturism inmatriculat in Romania, de la al 3-lea proprietar in tara. Masina este de provenienta Italia, a trecut prin ... (vezi toată discuția)
Demersuri restituire masina confiscata goina4444 goina4444 buna,am cumparat o masina in anul 2012 la inceput,cu numere rosii scoase in romania la un birou de copiat acte am facut cvc si dupa vreo 2 luni am fost cu ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare aleodor27 aleodor27 Pentru un auto. luat in leasing in noiembrie 2011 cine plateste taxa de poluare, utilizatorul sau proprietarul, daca se mai plateste? (vezi toată discuția)