avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Demersuri restituire masina confiscata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Demersuri restituire masina confiscata

buna,am cumparat o masina in anul 2012 la inceput,cu numere rosii scoase in romania la un birou de copiat acte am facut cvc si dupa vreo 2 luni am fost cu masina la rar ca sa-mi faca autenticitatea pt a o inmatricula pe romania,masina a fost adusa din ungaria,cand la rar mi s-a spus caci masina este data prin interpol caci este deschis un proces penal in ungaria pe ea .masina afost confiscata de politie eu am facut cerere de restituire de 2 ori la procuror dar nu am primit nici un raspuns ce ma sfatuiti sa fac
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:13, 11 Iunie 2013
Va confruntati cu o situatie delicata,in care sansele sa recuperati auto ,conform situatiilor similare-sunt minime
De regula masinile aflate in baza de date nationala/internationala drept furate ,sunt retinute ,in final fiind predate proprietarului/asiguratorului
Dvs pentru recuperare c/v auto,puteti promova actiune in pretentii impotriva persoanei de la care ati achizitionat auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz inmatriculare masina sua - merita sau nu sa merg in instanta? Zbona Zbona Buna, V-as ruga sa imi spuneti daca am vreo sansa in instanta de castig referitoare la urmatoarea problema: Anul trecut 2018 Februarie am achizitionat o ... (vezi toată discuția)
Restituire autoturism retinut in granita camelia7 camelia7 Buna ziua, In urma cu doi ani am cumparat un autoturism din piata auto, pe care l-am inmatriculat fara probleme. Dupa 6 luni, la iesirea din tara ... (vezi toată discuția)
Cum procedez in cazul in care am cumparat o masina furata? george_26 george_26 In luna ianuarie 2009 am cumparat un autoturism ce este inmatriculat pe Ungaria.dupa o saptamana am mers la politie sa verific masina daca e furata, si am ... (vezi toată discuția)