Buna ziua,
Dupa ce am avut un incident neplacut, avand in fata imobilului cele 2 masini persoanle intr-o zi a trecut un autovehicul cu numere de Bulgaria si a zgariat ambele masini. Am chemat politia deoarece nu ma intelegeam cu conducatorula autovehicului, iar impreuna am mers la politie.
Am mers impreuna la politie, s-a facut un proces verbal iar coducatorul autovehicului fost amendat si a trebuit sa imi dea asigurarea (avea asigurare de Romania) sa imi repar masinile. Am depus dosarul la compania de asigurari, iar dupa depunere m-au trimis in service cu masinile. Masinile au fost reparate iar la o saptamana dupa ce reparatiile au fost efectuate compania de asigurari ma contacteaza si imi spune ca nu a fost aprobat dosarul si ca trebuie sa platesc 3100 lei din mana, in conditiile in care ei m-au trimis la reparatii. Motivul pe care mi l-au dat masina avea asigurare in vederea inmatricularii si nu avea drept de circulatie in Romania. Solutia care mi-au dat-o ei? Sa dau proprietarul autovehicului cu nr. de Bulgaria in judecata si sa imi recuperez de la el banii. Ce sa fac mai departe? Este normal ce se intampla?