avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Activitate Asociatieanl

Activitate Asociatieanl

Buna ziua! Locuiesc de 5 ani intr.un bloc Anl. Am fost primii locuitori ai blocurilor. Suntem in chirie la primarie insa ne.a obligat pe noi sa ne infiintam o asociatie de locatari. S.a pus din oficiu cineva dintre locatari sa se ocupe de aceasta asociatie, fara sa pretinda un venit. Acum dupa 5 ani am ajuns sa nu ne mai vedem facturi afisate ( suntem 3 scari , eu locuiesc la sc B, si singura unde nu vrea pur si simplu sa afiseza facturile, ultima afisata fiind pe decembrie 2017) si mai mult de atat avem gazul taiat de la centrala( avem caldura la comun) , pe motiv ca nu s.a platit ...noi nestiind defapt sumele pe care le avem de plata din luna decembrie. Deci nu avem caldura ( al 3-lea an la rand)...doar scara A si scara C( unde locuieste si dumnealui). Oamenii au depus bani lunar cat au considerat...insa nu stim daca suntem sau nu restantieri. De asemenea credem ca din banii nostri se platesc datiriile scarilor A si C ...pt a avea ei caldura si apa calda. Ce putem face ...legal...pt a.l face sa fie corect si la zi cu afișarea facturilor. Multumesc!