am cerut acest document , dar au spus ca nu exista asa ceva, dat fiind ca aceasta modalitate de calcul este stabilita de o hotarire a consiliului local si nu mai era necesar sa adopte si ei o hotarire in acest sens . problema este ca in scara unde locuiesc sunt 10 apartamente , este contoar general iar vecinii nu declara consumul real . In luna decembrie nu au fost declarati 40 mc apa rece , care inevitabil au fost impartiti la toti . De ex. am un vecin unde locuiesc 4 persoane , din care 1 copil de 6 luni si au declarat 5 mc de apa .De la asociatie spun ca nu au ce sa faca , ca nu pot intra in casele oamenilor pentru a verifica apometrele . Mai mult , se pare ca pot fi dereglate cu ajutorul unor magneti , astfel incit declari exact cit indica . Nu stiu ce se poate face in acest sens .
bun si daca exista o hotarire de consilu local care stabileste ca diferenta dintre contorul de scara si suma celor individuale se imparte intre toate apartamentele , atunci ce e de facut ?
In legea 230 nu se spune nimic despre aceste aspecte , ci doar se vorbeste despre plata consumurilor individuale
in ce mod pot notifica asocuiatia ca voi refuza sa platesc coeficientul de corectie