ynocentta a scris:
Initial ati afirmat Am o nedumerire in privinta asociatiei de locatari
Daca nu exista infiintata asociatie de proprietari la nivelul condominiului,problemele legate de partea comuna se solutioneaza fie amiabil fie in instanta civila
Ok. Sm inteles legile si cum funccioneaza..
Ideea este ca vecinul spune k nu.imi plateste nimic...
Acum sa.ma.pun sa il dau in judecata si el dupa sa.spuna ca nu are bani ca e batran etc.
Sa nu cheltui bani degeaba pe la procese.....
Daca nu vreA ..cum il obliga sa plateasca!!!.
Problema cu.podul este ca inainte s cumpar apartMentu a stat cineva aColo si a facut curatenie in pod a reparat tigla sa nu ploua..nimeni nu a vrut sa puna bani si persoana in cauza a folosit ea podul de deasupra apartamentului . Si a pus o centrala in pod amenajata corespunzator...si toata lumea din bloc stia fe situatie si nu deranja nimeni.pe nimeni..
Stiu ca podul e comun. Dar daca mie.imi pluanin cas si nimeni nu pune bani. Si eu tot din buzunaru meu.. nu i corect sa aiba acces dak nu i intereseaza
Acum ca stau eu a inceput vecinul ca e comun.. ca el vrea cheie ptr fesfundad hornuri..i am spus ca de cate ori are nevoie ii duce cineva cheia.. el nuu ca el vreA cheia lui etc. Iam spus ca nu am probleme scot tot de.acolo dar.sa mi dea bani pe acoperis.. evident nu il intereseaza..
Multumesc pentru raspuns