Omu este fixist nu vrea sa mai fie pe numele lui.cit timp a stat la mine.nu a luat amenzi la următorul nu stiu daca primea amenzi .banuiesc ca mentiona in acte si cerea restituirea sumei .cum a cerut si taxa de timbru de judecata dar ce pot sa spun ca masina nu mai circula din 2015.si conform noii legi este radiată temporar...
În întîmpinare am menționat pe cel care i-am vîndut o atasind copii contract fisa fiscală fiscal. Contract de vînzare cumpărare..
Instanța menționează că trebuia să duc la bun sfârșit înmatriculare pînă la capăt.
Voi chiar va medi6tatii banii domnilor avocați dar sincer .trebuia radiată din circulație nu sa ma oblige pe mine sa inmatriculez ceva ce nu mai am.
Citind mai bine hotărîrea instanței a gresit numarul de înmatriculare dar seria de identificare a scris o bine ..este un motiv sa se anuleze hotărîrea????
Referitor la speță mea .vi-as ruga de sănătate daca mi-ati putea da un model de apel
Cu referire la speță mea .stiu cer cam mult.numai daca se poate .si daca se poate lasatimi o adresa de email sa va pun la dispozitie restul actelor.
Dacă nu se poate .sau necesita bani.
Va multumesc pentru toate informatiile date pînă în prezent
Toată stima pentru dvoastra
cyan a scris:
Domnule, sunteti in situatia in care sunteti, din cate am inteles cel care v-a bagat in cct este TT.
Care sunt motivele pentru care a deschis actiune in instanta? Primea amenzi pentru rovinieta, asigurare,etc?
Intrebarea cea mai importanta, l-ati introdus in proces ca si intervenient pe CC, cel caruia i-ati vandut masina?
Adica trebuia sa solicitati instantei sa il cheme la proces pe CC, care sa confirme ca i-ati vandut masina, astfel obligatia inmatricularii in cele 30 de zile i-ar fi revenit lui CC.
Daca CC a procedat ca si dvs, i-a vandut masina in 30 zile lui DD, DD lui EE, si tot asa pana la ZZ (cu exceptia lui TT), in cazul in care toti au circulat fara rovinieta, masina ramanand inmatriculata pe TT, este si normal ca TT sa il cheme in instanta pe VA, cel caruia i-a vandut masina.
Daca CC era chemat in instanta, acesta il chema ca intervenient pe DD, si tot asa si se ajungea la veriga "slaba" care a depasit termenul de inmatriculare 30 de zile.
Astfel dvs ati fi scapat, erati exonerat de raspundere, in mod normal ar fi trebuit sa fi fost exonerat de instanta, dar numai dvs stiti cum a motivat instanta hotararea.