Cu siguranta nici consilierul bancar care a incheiat aceasta polita in cardul creditului nu cunostea conditiile de teritorialitate din moment ce nu ne-au fost furnizate tinand cont de activitatea sotului(ofiter de marina) care a fost declarata in cererea de credit. Cum as putea sa procedez in cazul acesta? Multumesc,
Buna ziua, soțul meu, ofițer de marina, angajat al unei companii din Germania a decedat intr-un tragic accident de munca, pe nava pe care era îmbarcat în zona de ancorare a Republicii Ghana-Africa de Vest. Certificatul de deces a fost emis de un spital din Ghana. Ma confrunt cu o situatie delicata legată de un credit de nevoi personale contractat la BRD, cînd am depus cerere pt a beneficia de Asig de viata atașată creditului, efectiv pt lichidarea acestuia in baza asigurarii mi s-a spus că există clauza de teritorialitate, Asig acoperă evenimente in Romania, UE si tari membre OCDE. Din pacate Ghana nu este membra OCDE. Cum pot proceda in acest caz? Nu mi se pare just, în prisma meseriei, soțul meu putea ajunge oriunde in lumea asta. Ba mai mult, aceasta Asig de viata este obligatorie la creditul de nevoi personale la BRD. Multumesc anticipat,