Buna ziua.Socrul meu a decedat in data de 14.10.2018.Era divortat de soacra mea din martie 2018 dupa o casatorie de 33 de ani, neavand impreuna copii.Cheltuielile legate de deces le-a suportat soacra mea, dinsul nefiind pensionar, dar cotizand la stat aproape 35 de ani.Mentionez ca avea 62 ani, iar soacra mea este pensionara.Beneficiaza de ajutor de inmormantare si daca da unde trebuiesc depuse documentele, la Casa de Pensii sau la Primarie? Vrea raspuns de la o persoana abilitata in acest sens.Mentionez ca am fost la casa de pensii si a spus ca nu beneficiem de acest ajutor.Multumesc! Can voi primi un raspuns concret?
Buna ziua.Socrul meu a decedat in data de 14.10.2018.Era divortat de soacra mea din martie 2018 dupa o casatorie de 33 de ani, neavand impreuna copii.Cheltuielile legate de deces le-a suportat soacra mea, dinsul nefiind pensionar, dar cotizand la stat aproape 35 de ani.Mentionez ca avea 62 ani, iar soacra mea este pensionara.Beneficiaza de ajutor de inmormantare si daca da unde trebuiesc depuse documentele, la Casa de Pensii sau la Primarie? Vrea raspuns de la o persoana abilitata in acest sens.Mentionez ca am fost la casa de pensii si a spus ca nu beneficiem de acest ajutor.Multumesc!
Buna ziua.Socrul meu a decedat in data de 14.10.2018.Era divortat de soacra mea din martie 2018 dupa o casatorie de 33 de ani, neavand impreuna copii.Cheltuielile legate de deces le-a suportat soacra mea, dinsul nefiind pensionar, dar cotizand la stat aproape 35 de ani.Mentionez ca avea 62 ani, iar soacra mea este pensionara.Beneficiaza de ajutor de inmormantare si daca da unde trebuiesc depuse documentele, la Casa de Pensii sau la Primarie?