Am cumparat o bucata de teren la Panciu. Terenul este o bucata dintr-un lot mai mare care apartine proprietatii publice private a comunei Straoane. Pentru a-l cumpara acea parcela, au existat hotarari la nivel local de scoatere din dom. public si respectiv de scoatere la licitatie. Astfel societatea pe care o reprezint a cumparat acest lot de 2 ha in 2003 . In 2007, cand am vrut sa fac cadestru si intabularea, am descoperit ca terenul pe care-l cumparasem de la primarie se suprapunea cu unul al unei societati. Acolo este un teren de 11,48 ha islaz comunal. Din aceasta suprafata eu am cumparat doar 2 ha. Pana in 89, terenul a fost proprietatea Consiliului Popular si i-l folosea CAP-ul, fiind si cateva grajduri construite. Am descoperit ca aici sunt implicate persoane publice locale, respectiv 2 frati, unul primarul din Panciu si celalalt consilier judetean de Vrancea. Am vorbit cu primarul din Straoane si primaria a descis un proces anulare act (actul prin care acea societate a devenit proprietara pe acel teren pacalind statul. Pentru lipsa calitatii procesuale actiunea a fost respinsa. Terenul fiind proprietate publica privata a comunei Straoane, i-mi poate sugera cine ar avea calitate intr-un astfel de proces? Cineva a sugerat de Comuna Straoane prin Primar.Nu stim cum sa actionam in acest caz.