Buna ziua, va multumesc pentru raspuns! Singurul document pe care il pot anexa la contestatie este procesul verbal de contraventie, deoarece restul documentelor ( poze si declaratia mea) se afla la dosar. Exista un model anume de contestatie ce trebuie depus la judecatorie?
Am fost implicat intr-un accident rutier fara victime, celalalt conducatorul auto era foarte, foarte agresiv, nu am putut dicuta cu el pt a incheia o constatare amiabila. Am fost sa declar incidentul la politie, cei de la biroul accidente usoare, au vrut sa imi ia permisul de conducere, mi-au cerut spaga pt a nu imi ridica permisul, am sunat la DGA, le-am facut flagrantu, cu inregistrare video, audio, toate aflate in dosar la DGA. La o luna de zile, primesc telefon pt a fi invitat la confruntare cu celalalt conducator auto. Confruntarea nu a fost deloc o confruntare a declaratiilor ci mai degraba o sentinta. nimeni nu a ascultat ce am avut de spus si nici nu i-a interesant. Mi-au ridicat permisul pt 60 de zile si mi-au aplicat si o amenda de 860 de lei, iar in constatarea incidentului, in PV a mentionat cu totul altceva decat am declarat eu.