Am dat cererea la semnat cu specificarea datei de intoarcere si cu mentiunea ca prefer sa nu lucrez in week-end-uri si nici pe tura de noapte. Sa vedem daca imi aproba cererea.
Eu nu am inteles o chestie pot lucra cu jumatate de norma sau 6 ore?
Va multumesc mult.
Am si eu o intrebare. Daca angajatorul spune ca in contractul colectiv de munca la nivel de societate nu este aplicabil contractul colectiv la nivel national, respectiv acel art 17, ce facem?
Art. 17. - (1) Salariatii care renunta la concediul legal pentru ingrijirea copilului in varsta de pana la doi ani beneficiaza de reducerea duratei normale a timpului de lucru cu 2 ore pe zi, fara sa le fie afectate salariul de baza si vechimea in munca. La cererea lor se poate acorda program decalat, cu alte ore de incepere a programului de lucru, daca activitatea unitatii permite.
Acest articol este extras din Contractul Colectiv de Munca la Nivel National pe anii 2007 - 2010.
Cat priveste programul cu jumatate de norma:
(2) Femeile care au in ingrijire copii de pana la 6 ani pot lucra cu 1/2 norma, daca nu beneficiaza de cresa sau camin, fara a le fi afectate drepturile ce decurg din calitatea de salariat. Timpul in care au fost incadrate in aceste conditii se considera, la calculul vechimii in munca, timp lucrat cu o norma intreaga.
Ce spuneti de acest lucru?
Pot face cerere de program preferential sau tb sa ma supun politicii companiei?
Pana la implinirea varstei de 2 ani a bebelusului vreau sa ma reintorc la serviciu. Intrebarile mela ar fi:
1. Pot face cerere pentru a lucra doar de luni pana vineri si pe program de zi, avand in vedere ca in institutia al carei angajat sunt se lucreaza si in week-end-uri si pe durata noptii. (Conform Contractului Colectiv de Munca la Nivel National pentru anii 2007-2010. Art 17)
2. Pot lucra cu jumatate de norma daca nu beneficiaza copilul de cresa, pana la implinirea varstei de 6 ani? (trimitere la acelasi articol)
3. Angajatorul poate acorda in numerar contravaloarea tichetelor de cresa, daca nu duc bebelusul la cresa?