avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Activitate Nicu 80

Activitate Nicu 80

Buna ziua numele meu e Morosan Nicolae si doresc sa va intreb in legatura cu schimbarea numelui de familie... Am fost casatorit in sat Poiana Negrii jud. Suceava si am purtat numele sotiei dupa casatorie si am divortat anul acesta si fosta sotie a cerut sa revin la numele actual acesta fiind Dulau.. eu nefiind in tara inca nu am reusit sa schmb actul de identitate acesta fiind valabil pana in luna noiembrie anul acesta... eu sunt nascut in Medias jud. Sibiu si acum vreau sa imi fac noua mutatie pe jud. Sibiu.. si sa schimb si numele de familie intrucat mama mea sa recasatorit tatal meu este mort si actualul tata cu care este mama mea are numele de Muller eu dorind sa iau acest nume si sa renunt la cel de Dulau.. dar intrebarea mea este... actul meu de identitate e pe adresa de Poiana Negrii jud. Suceava iar pe dispozitia de divort mi se cere sa revin la vechea adresa adica cea din jud. Sibiu.. acum cererea pt schimbarea numelui unde trebuie sa o depun? va multumesc si astept un raspuns de la dumneavoastra