avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... acte schimbare nume
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

acte schimbare nume

Buna ziua numele meu e Morosan Nicolae si doresc sa va intreb in legatura cu schimbarea numelui de familie... Am fost casatorit in sat Poiana Negrii jud. Suceava si am purtat numele sotiei dupa casatorie si am divortat anul acesta si fosta sotie a cerut sa revin la numele actual acesta fiind Dulau.. eu nefiind in tara inca nu am reusit sa schmb actul de identitate acesta fiind valabil pana in luna noiembrie anul acesta... eu sunt nascut in Medias jud. Sibiu si acum vreau sa imi fac noua mutatie pe jud. Sibiu.. si sa schimb si numele de familie intrucat mama mea sa recasatorit tatal meu este mort si actualul tata cu care este mama mea are numele de Muller eu dorind sa iau acest nume si sa renunt la cel de Dulau.. dar intrebarea mea este... actul meu de identitate e pe adresa de Poiana Negrii jud. Suceava iar pe dispozitia de divort mi se cere sa revin la vechea adresa adica cea din jud. Sibiu.. acum cererea pt schimbarea numelui unde trebuie sa o depun? va multumesc si astept un raspuns de la dumneavoastra

Alte discuții în legătură

Admitere facultate adinamiia adinamiia buna ziua vreau sa ma inscriu la o facultate si am o intrebare eu oficial sunt divortata desi locuiesc impreuna cu sotul si suntem impreuna inca ... (vezi toată discuția)
Urgent, urgent,urgent dupa divort, poate sa-si pastreze fosta sotie numele sotului chiar daca acesta este casatorit cu altcineva???? flori2 flori2 Fosta sotie a sotului meu nu a revenit la numele avut anterior casatoriei dupa pronuntarea divortului chiar daca acest lucru este mentionat in hotarirea ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui de familie mary_t13 mary_t13 As dori sa stiu care sunt pasii pt schimbarea numelui de familie...La casatorie (acum 6 ani) am luat numele de familie al sotului...dar cum locuim in ... (vezi toată discuția)