Multumesc ,de pe facturile pe care le dadea ,nu reiesea ce se plateste doar cat.Pe tabelul de la scara am vazut de cateva ori metri in plus .Unde asi putea apela sa primesc ajutor?Din 2007 nu locuieste nimeni acolo ,maxim 1 saptamana pe an.Din 2015 nu am mai fost in tara.Am rugat un nepot sa faca poza la tabel sa vedem ce scrie acolo ca incaseaza.
Este valabil si acum in 2018?De fapt noi suntem din 2007 plecati din tara si administratorul nostru baga 1 Persoana.I-am zis ca nu ma intereseaza sa platesc curent pe scara ca nu comsum ,femeie de servici,gunoi si altceva.In ultimii 3 ani nu am fost in tara si m-i s-au strans datorii de 400€.Pentru curent ,gaz si apa avem ceas.Cu toate astea administratorul baga pierderile de apa de pe scara si la noi.Imparte cum ar venii.Si de fiecare data cand am fost in tara si am plecat a trebuit sa lasam citirea la ceasul de apa ,si aia au fost calculati si bagati la plata.
In astia 3 ani nu am consumat nici unstrop de apa ,sunt curioasa cati metri a calculat in acesti 400€.