avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate sorin74ivn

Activitate sorin74ivn

La Primarie am semnat si eu si ea ca sunt,suntem de acord sa pastreze numele si domiciliul.Ci a schimbat-o anul trecut in urma cununiei civile.Va intreb,am inteles k numele il mai poate schimba doar dk se va marita.In alte situatii nu va putea pt ca am semnat amandoi.In legatura cu domiciliul am inteles ca vrea sa-l schimbe.E posibil ?Mai trebuie sa schimbe domiciliul.Ea sta in alt oras acum
Eu am divortat cu sotia mea pe cale administrativa.M-a rugat sa pastreze numele de familie,am acceptat.Nu am stiut ca numele este legat si de domiciliu.De fapt am acceptat si numele si domiciliul sa le aibe.Intrebarea mea este daca ea mai poate reveni la numele ei de familie si daca poate renunta la domiciliul acual cu toate ca ea nu mai locuieste la domiciliul din buletin?Ce poate schimba fara acordul meu?Multumesc

gi-jane2 a scris:

Daca a fost de acord si au divortat deja, nu se mai poate razgandi. Femeia va ramane cu numele cat doreste.
Eu am divortat cu sotia mea pe cale administrativa.M-a rugat sa pastreze numele de familie,am acceptat.Nu am stiut ca numele este legat si de domiciliu.De fapt am acceptat si numele si domiciliul sa le aibe.Intrebarea mea este daca ea mai poate reveni la numele ei de familie si daca poate renunta la domiciliul acual cu toate ca ea nu mai locuieste la domiciliul din buletin?