avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Activitate Spgato

Activitate Spgato

Buna seara,
Am nominalizat membri fondatori in statut si ca AG este formata din totalitatea membrilor, nu am depus o lista anexata la statut, iar la CD am nominalizat componenta. Mi s-a cerut, citez: "sa menționeze expres in statut componenta nominala a celei dintâi adunări generale".
Voi proceda asa cum s-a cerut, prin modificarea statutului. Va mulțumesc pentru răspuns.
Buna ziua, revin cu o întrebare legata de același subiect de ieri, înființare ONG , statut depus la judecătorie iar in citație mi se cere sa precizez in mod expres in statut componenta nominala a celei dintâi adunări generale. Cum as putea sa procedez, semnam din nou toti membri statutul modificat precizând adunare generala, specific ca este modificat si completat in adunare generala extraordinara sau cum trebuie procedat? va multumesc anticipat, o după amiază frumoasa!
Mulțumesc foarte mult!

george-neagu a scris:

Depuneți ca o anexa dar și ea legalizata sau atestata de un avocat, ca și restul paginilor de la statu, tabelul cu membrii prezenți la acea adunare generală cu nume, adresa din buletin, serie și număr, CNP și semnături.

Bună ziua, am depus dosarul pentru infiintare ong care cuprinde componenta nominală a celor dintâi organe de conducere dar mi se cere sa adaug și componenta nominală a celei dintâi adunări generale, ce trebuie sa fac? Modificam statutul în care adăugăm și aceasta informație și depun în copie legalizată sau adăugăm sub forma de anexa? Va rog mult dacă cineva ma poate lamuri cum se procedează, vă mulțumesc anticipat.