Bună ziua, am depus dosarul pentru infiintare ong care cuprinde componenta nominală a celor dintâi organe de conducere dar mi se cere sa adaug și componenta nominală a celei dintâi adunări generale, ce trebuie sa fac? Modificam statutul în care adăugăm și aceasta informație și depun în copie legalizată sau adăugăm sub forma de anexa? Va rog mult dacă cineva ma poate lamuri cum se procedează, vă mulțumesc anticipat.
Depuneți ca o anexa dar și ea legalizata sau atestata de un avocat, ca și restul paginilor de la statu, tabelul cu membrii prezenți la acea adunare generală cu nume, adresa din buletin, serie și număr, CNP și semnături.
Depuneți ca o anexa dar și ea legalizata sau atestata de un avocat, ca și restul paginilor de la statu, tabelul cu membrii prezenți la acea adunare generală cu nume, adresa din buletin, serie și număr, CNP și semnături.
nu e nevoie de forma autentificata sau leganizata, insa conform legii lista membrilor e parte integranta din statut sub sanctiunea nulitatii absolute. Sa intelegem ca NU ati pus in statut lista cu toti membrii asociati, ci doar cu cei alesi in CD? Atunci trebuie refacut statutul, nu poti pune lista de membri ca act separat, ci trebuire declarata ca anexa parte integranta din Statut.... Dealtfel "organ de conducere" este AG, caci Consiliul Director e doar "organ de administrare"
Buna seara,
Am nominalizat membri fondatori in statut si ca AG este formata din totalitatea membrilor, nu am depus o lista anexata la statut, iar la CD am nominalizat componenta. Mi s-a cerut, citez: "sa menționeze expres in statut componenta nominala a celei dintâi adunări generale".
Voi proceda asa cum s-a cerut, prin modificarea statutului. Va mulțumesc pentru răspuns.
Membrii asociatiei si membrii organelor ei nu trebuie neaparat mentionati in liste care sa constitutie o anexa la statut, puteti sa ii mentionati si in corpul principal al statutului, si nu trebuie sa fie de tip tabel sau lista, poate fi si enumerare in text, ca aliniate separate, cu numar curent, nume de familie si prenume, cetatenie, data nasterii, domiciliu, serie si nr. act identitate, CNP,... dar asta genereaza dificultati practice, pentru ca de cate ori va cere un potential nou membru, un finantator sau sponsor, un partener contractual etc. statutul, trebuie sa eliminati respectivele date cu caracter personal din motive GDPR lasand doar minimul obiectiv justificabil pentru acel destinatar ( ex. numele membrilor consiliului director) si cum de regula se cere copia unui document "oficial" ( ex. copia legalizata de instanta) , e mai incomod de sters partin din textul principal, in diverse locuri, decat de omis unele anexe unde erau grupate respectivele date cu caracter personal....
Asociatie
mihai09
vreau sa infiintez o asociatie
vom fii trei membrii fondatori.
componenta nominala a consiliului director va fii stabilita in actul constitutiv (cei trei ... (vezi toată discuția)