avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Activitate Sapte seven

Activitate Sapte seven

Mulțumesc de răspuns,o să încerc așa.
Să înțeleg ca (RNEP) este alta instituție separată față de instituția unde am facut CI? Ca doamna de la CI nu știe ca exista așa ceva nu mi a dat nici o varianta in afara de pașaport Romanesc.
Și copilul și eu am avut până acum pașapoarte cu rezidenta în străinătate și când am depus pentru CI romanesc și a stabilit și copilul rezidenta înapoi în România odată cu mine .
Bună ziua, am și eu următoarea situație,trebuie să dovedesc la autoritățile din Germania ca momentan nu am nici un venit în România și ca copilul meu minor are stabilit domiciliul și el cu mine în România.Doamna de la evidența populației mi a spus ca nu are cum sa imi dea nimic pentru copil decât sa ii fac pașaport Romanesc să dovedesc ca are domiciliu în România.Cui sa ma adresez sau ce sa fac pentru aceste doua situatii ? Eu azi am ridicat cartea de identitate Românească pentru mine.Va multumesc anticipat pentru îndrumări !
Răspuns la discuția Cumpărare apartament !
Apartamentul este gata! Mai sunt câteva apartamente de vânzare în acest bloc . El dorește să achităm deja până în data când mergem la notar să semnăm actele finale ( am înțeles ca așa se procedează ,ca trebuie să fie tot Ap achitat deja când se semnează la notar).Nu putem să facem la aceeași bancă deoarece locuim în străinătate și avem contul în euro aici și nici nu mai deținem acte și proprietății în Ro în momentul de față. Din antecontract ,totul pare ok dar aș dori să mă asigur ,deoarece nu mai cunoșteam legislația și procedurile din țară .
Bună ziua, am platit un avans pentru un apartament nou și am și semnat un antecontract .Urmeaza sa semnam actele finale și trebuie să plătim ultima factură pentru apartament.Propietarul ne a trimis factura și ar trebui să o plătim înainte de semnare actelor la notar .Este ok să achităm tot înainte de semnarea actelor la notar? La antecontract am avut 3 zile timp în care să transferăm bani dacă nu îi transferăm cădea tot dar acum am înțeles ca nu merge așa.Este în siguranță pentru mine ? Vă mulțumesc anticipat de răspuns!
Răspuns la discuția Apartament de la dezvoltator
Mulțumesc mult!
Răspuns la discuția Apartament de la dezvoltator
Mulțumesc mult! Deci nu este nevoie de nici o procură ,împuternicire din partea soțului?Stiu ca in timpul căsătoriei orice bun achiziționat este comun ,dar și acum dorim sa fim amândoi cu drepturi depline!
Buna ziua, impreuna cu sotul meu am semnat un antecontract pentru achiziționarea unui apartament de la dezvoltator ,am plătit un avans urmând sa plătim restul la semnarea actelor finale .Achizitionare apartamentului este făcută din economii propri! Întrebarea mea este dacă la semnare actelor finala pot merge doar eu soția și să semnez și pentru soțul meu ,dacă este ok.Noua la notar așa ni s a spus ,ca este posibil,dar momentan locuim în străinătate și soțul nu poate veni și nu vrem să riscăm să merg singură și să nu fie ok.Va multumesc anticipat de răspuns!
Răspuns la discuția Transfer de propietate
Multumesc mult de răspuns,m am liniștit acum ,pe moment nu m am gândit si după am realizat ca nu am primit nimic ,deși am citit actul totul părea in regula.