Cu cine trebuie facut contractul de inchiriere?Eu am stat in chirie si banii de garantie nu i-am primit inapoi..ce trebuie facut ?Se poate face ceva ?Am facut un contract cu persoana care mi-a inchiriat imobilul ...dar este un contract doar intre noi..Pot sa recuperez banii sau fiind contractul neoficial nu am ce face?Si unde pot sa anunt daca cineva are un imobil dat in chirie nedeclarat?Va multumesc pentru raspuns! DORESC SI EU UN RASPUNS LA ACEASTA PROBLEMA!
Cu cine trebuie facut contractul de inchiriere?Eu am stat in chirie si banii de garantie nu i-am primit inapoi..ce trebuie facut ?Se poate face ceva ?Am facut un contract cu persoana care mi-a inchiriat imobilul ...dar este un contract doar intre noi..Pot sa recuperez banii sau fiind contractul neoficial nu am ce face?Si unde pot sa anunt daca cineva are un imobil dat in chirie nedeclarat?Va multumesc pentru raspuns!
Buna seara, am si eu o intrebare .. daca eu am un imobil .. si il dau in chirie .. trebuie neaparat declarat ca eu il dau in chirie ? si sunt acolo chiriasi ? trebuie ceva autorizatie sau ceva act care se face la primarie sau la finante pentru declararea de noi venituri .. va rog sa imi raspundeti cat mai repede posibil . Multumesc mult, anticipat . Cu respect Sebastian David.
Buna. Am si eu o intrebare. Eu am numele tatalui, mama mea e divortata de el si eu am ramas cu numele lui de familie iar mama si`a luat numele de dinainte de casatorie adica numele tatalui ei, si as vrea si eu sa imi schimb numele care il are si mama mea, de ce acte am nevoie ca sa il pot schimba sa nu mai am numele tatalui doar cel al mamei si cat ma costa treaba asta. Va multumesc anticipat . Cu respect Sebastian,