avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Activitate misterflorescu

Activitate misterflorescu

Bunaziua! Saptamana aceasta ma trecut printr-un episod neplacut cu o firma privata de asigurari medicale. Am solicitat un consult la chirurgie in cadrul unei clinici din reteaua asiguraratorului. La constatarea medicului chirurg aveam abcess pilonidal (abcess de Natura chirurgicala) care necesita interventia chirurgicala de urgenta. Clinica a trimis raportul completat de chirurg la cei de la asigurare pentru aprobarea unei operstiuni de interventie de urgenta. Dupa 30 de minute nimeni nu a raspuns. Am sunat la ei sa le mentionez ca e o urgenta chirurgicala si am nevoie de incizie rapid. Centralista mi-a spus dupa 10 minute de asteptare ca cei de la camera medicala au hotarat sa astept 2 zile lucratoare asta fiind joia deci ar fi urmat sa imi elibereze avizul abia luni sau marti. Procedura era acoperita de asigurare si era necesara de urgenta. Ei mi-au creat o situatie in care am fost constrans sa platesc din propiul buzunar incizia pentru Evita riscul de septicemie. As vrea sa stiu daca ii pot da in judecata. Detin actele care demonstreaza gravitatea situatiei si daca pot obtine despagubiri morale de pe urma acestei situatii. Cotizatia platita de compania angajatoare este destul de motivanta iar in caz de urgenta cu raportul chirurgului practic mi-au amanat interventia eu fiind in stare de pericol medical. Asta pe langa faptul ca in cursul zilei respective au facut 3 greseli umane progrmaandu-ma in orasul nepotrivit la specializarea nepotrivita sau efectiv fiind inactivi inafara apelului Desi aveau datele necesare furnizate de clinica. Ce pot sa fac legal?
Nu au ridicat si intocmit nimic. Singurele date de care dispun sunt cele din buletin si numarul de telefon.
Bunaseara! Eram cu colegul de apartament in locuinta in care stam in chirie la ora 21:00 si bate la usa. Erau 2 agenti imbracati in civil cautam detalii despre administrator si o femeie din bloc. Au simtit mirosul de canabis si la intimidarea acestora au aflat continutul. Ne-au retinut datele din buletin si un numar de telefon ne-au spus ca vom fi chemati la sectie zilele urmatoare. Nu am semnat nici o declaratie sau proces verbal in acest sens. Nimic! Nici un act. Au vorbit cu noi vizavi de asta si au incercat sa obtina informatii. Daca sunt chemat la sectie cum ar trebui sa procedez avand in vedere aceste circumstante? Sunt student in anul 2 la facultate si nu am nici un alt antecedent penal anterior. As dori sa stiu daca sunt chemat ce ar trebui sa spun si ce sa nu spun privind metodele de interogare ale politiei in acest sens. Daca as fi fost urmarit in vederea cumpararii de astfel de produse ar fi procedat asa sau situatia este pur intamplatoare? Intreb deoarece chiar o zi dupa cumparare a avut loc evenimentul. As aprecia un raspuns argumentat si cate griji ar trebui sa imi fac ce sa spun sau sa nu spun daca sunt chemat, etc. Va multumesc anticipat!