avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei930

Activitate Andrei930

Va multumesc pentru raspuns!
Astept si alte opinii daca exista in lege urma de indoiala.
Pot incadra pe pozitia Administrator de sisteme – COR 2522 un angajat cu Facultatea de Telecomunicatii terminata insa ce nu are licenta data, la un contract de 4 ore?

Angajatul momentan lucreaza ca programator in cadrul propriului PFA.

Se poate incadra un astfel de angajat pe post ?

Multumesc!
Ce autorizatii de functionare am nevoie pentru a functiona o camera a serverelor pentru o firma ? Camera serverelor este formata din cabinete metalice, servere, UPS-uri, routere si alta infrastructura necesara functionarii serverelor.

Va multumesc !
Vă mulțumesc pentru răspuns, întrebarea nu se bazează pe un caz concret, doar pur teoretic. Mai doresc să știu dacă în cazul intervenției reabilitării, se mai aplică articolul menționat (pentru că din câte am citit, se depune o declarație pe proprie răspundere că administratorul nu a fost condamnat pentru acele fapte)

Dacă se mai poate, aș dori să știu dacă există vreo limitare de gen în cazul înființării unui PFA.

Cornel Vasile a scris:

Mai exact : ce condamnare este mentionata in cazierul judiciar ?

Vreau sa stiu daca se poate infiinta un SRL in cazul in care, cazierul administratorului este patat.

Conform

Art. 6, paragarafului 2: Nu pot fi fondatori persoanele care, potrivit legii, sunt incapabile ori care au fost condamnate pentru infracţiuni contra patrimoniului prin nesocotirea încrederii, infracţiuni de corupţie, delapidare, infracţiuni de fals în înscrisuri, evaziune fiscală, infracţiuni prevăzute de Legea nr. 656/2002 pentru prevenirea şi sancţionarea spălării banilor, precum şi pentru instituirea unor măsuri de prevenire şi combatere a finanţării actelor de terorism, republicată, sau pentru infracţiunile prevăzute de prezenta lege.

Vreau sa stiu daca raza incompatibilitatilor este restransa la cele mentionate sau poate include subiectivism si in cazul altor fapte.