avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii de functionare camera a serverelor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii de functionare camera a serverelor

Ce autorizatii de functionare am nevoie pentru a functiona o camera a serverelor pentru o firma ? Camera serverelor este formata din cabinete metalice, servere, UPS-uri, routere si alta infrastructura necesara functionarii serverelor.

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:20, 17 Mai 2022
da, plus un echipament de aer conditionat extrem de performant. In afara de celelalte autorizatii pentru intreprindere, va trebuie o evaluare ISU, fiind vorba de material inflamabil. mai sunt si alte probleme ce tin de tehnologia informatiei, dar astea nu se autorizeaza, ci se certifica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vopsitorie auto Cristea Ionut Cristea Ionut Sunt la inceput de drum in domeniul vopsitoriei auto si nu stiu daca am voie sa imi desfasor activitatea intr-o cladire din lemn! Sau este obigatoriu ... (vezi toată discuția)
Pfa protectia muncii paunvasilica paunvasilica un pfa(ii) fara salariati, cu obiect de activitate comert cu amanuntul, trebuie sa aiba contrct pentru protectia muncii si ssm ? (vezi toată discuția)
Marcaj ce si utilaje din afara ue apetra apetra Trebuie sa aducem niste utilaje din afara UE; o parte din ele sunt produse de o societate care are acelasi actionariat cu noi. Nu au marcaj CE, iar productorul ... (vezi toată discuția)