avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1852 soluții astăzi
Forum Activitate Stefi1221

Activitate Stefi1221

Stimați Domni!

Cerere informații în legătură cu ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ nr. 44 din 16 aprilie 2008 privind desfăşurarea activităţilor economice de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale şi întreprinderile familiale, cu modificările și completările ulterioare

Mă confrunt cu următoarea situație:

Împreună cu soția am înființat o Întreprindere familială conform O.U.G. nr.44/2008, amândoi suntem membrii în I.F., eu fiind și reprezentantul desemnat .
În urma analizării art.28, alin.(4), respectiv art.24 alin.(2) din OUG 44/2008 cu privire la angajări, am constatat că nu putem să angajăm și alte persoane, astfel doresc să înființez o Întreprindere Individuală..
Având în vedere art.28 alin (2) din OUG 44/2008,
(2)Membrii unei întreprinderi familiale pot fi simultan PFA sau titulari ai unor întreprinderi individuale…
Eu din acest articol înțeleg că: concomitent/simultan pot să fiu și membru în I.F. dar și să am I.I.
Întrebarea mea este: Dacă pot să înființez( să fiu titular conf. Art.22-art.27) ca persoană fizică o întreprindere individuală, fiind concomitent și membru în Întreprinderea Familială?

Vă mulțumesc pentru solicitudine
Vecinul a demarat un proces de uzucapiune, chemand in instanta atat proprietarul tabular care nu mai exista, cat si pe mine ca vecin..
desi recunoaste in documentele depuse la instanta ca sunt doar vecin, nu are pretentii..la suprafete...masuratorile si documentatiile nu indica modificari de hotar, intinderea terenului nu se schimba.. si nu este necesara chemarea in judecata....totusi m-am trezit ca sunt parat ..pot sa cer admiterea lipsei calitatii procesuale?