avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce sa invoc in intampinare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce sa invoc in intampinare?

Vecinul a demarat un proces de uzucapiune, chemand in instanta atat proprietarul tabular care nu mai exista, cat si pe mine ca vecin..
desi recunoaste in documentele depuse la instanta ca sunt doar vecin, nu are pretentii..la suprafete...masuratorile si documentatiile nu indica modificari de hotar, intinderea terenului nu se schimba.. si nu este necesara chemarea in judecata....totusi m-am trezit ca sunt parat ..pot sa cer admiterea lipsei calitatii procesuale?
Cel mai recent răspuns: Diana Camelia Diaconu , Avocat 00:05, 3 Noiembrie 2018
Buna seara! Invocati exceptia lipsei calitatii procesuale pasive. Poate sunteti chemat ca martor, totusi.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Noiembrie 2018
Diana Camelia Diaconu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defaimarea unui inscris- consecinte Daya Daya buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca un dosar civil suspendat pentru defaimarea unui inscris depus la dosar, se poate repune pe rol pentru a se invoca exceptia ... (vezi toată discuția)
Exceptie ovidiu7 ovidiu7 doresc sa aflu ce inseamna fiecare -exceptia lipsei capacitatii procesuale de folosinta,si -exceptia lipsei calitatii procesuale pasive Ele se suprapun ... (vezi toată discuția)
Decizii judecatoresti-autoritate tutelara(eu- parat) Oananatalia06 Oananatalia06 Buna seara,va rog daca poate sa mi explice cineva ce inseamna aceasta hotarare: Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Admite excepţia lipsei ... (vezi toată discuția)